Thanks A Lot Guys ;D

Thursday, May 14, 2009

breakfast + lunch

nape aku tunjuk gmbr punch card? sbb arini aku dtg keje lmbt. hahaha..! kul 8.15 br smpi opis. huhu...tak tau la psl pe lmbt. nk kate bgn lmbt arini bgn cam biase gk. tp biase la dah lmbt ni mcm2 hal la plak kn..bleh plak hp tertinggal. patah balik umah. nasib baik tak jauh sgt sbb br je gerak...

dlm kul 10.40 pg td aku kuar g mkn ngn my en. dudu...kami hari2 kuar mkn sesame sbb kami 1 opis.just kadang2 je kami tak mkn same sbb kuar ngn kengkwn. mkn kt tmpt biase dekat ngn stesen keretapi. tp arini aku tak mkn nasi putih + lauk. ye...pagi2 aku dah mkn nasi + lauk sbb ni merangkap lunch aku. aku order air bandung cincau. skrg ni aku addicted to air bandung lak. hehe...sodap + lemak berkrim...

pastu aku order mee hailam..pun sodap..byk lak tuh...dlm pinggan tu separuh ye. tp nmpk cam penuh kn.. en. dudu lak order teh O ais limau ngan mee bandung. gmbr makanan dia aku tak sempat nk snap sbb perut dia dah mencanak-canak lapo... total sume rm7 saje ;p

*mlm ni nk masak ape ek?

No comments: