Thanks A Lot Guys ;D

Friday, May 29, 2009

cuti

esok dah start cuti sekolah...mesti korang sume ade macam2 plan kan...aku pun same gak..first skali cuti sekolah ni ade banyakkkkkkkk sgt org kawen...every week mkn free jek..i like! best2.. ni ngah susun jadual nak g kenduri mane dulu..huhu..minggu ni je ade 6 kenduri kawen..makin gomok la aku asyik mkn je..nway enjoy ur weekend n selamat pening kepala melayan kerenah anak yang bercuti...



6 comments:

haruan tasek said...

tu le aku kata. kena sedia karung nak pi kenduri kawen. boleh tapau makanan.

ikiqzana said...

hana.. selamat bercuti gak..
ingtkn cuti sek ni nk bawak ank2 g cameron. pikir2 x jadi la coz mesti ramai dan jem kt sana. nmpknyer lepas cuti sek baru g. huhhh..

Hana Kamaruddin said...

haruan tasek....tak yah le smpi sedia karung..nmpk cam kebulur sgt...

Hana Kamaruddin said...

ikiqzana...betul tu sis.klu weekend pun dah ramai...ni kan plak cuti sekolah...sabar ek...hihi

Dee said...

aiseh..mkn kenduri ek..mesti best ar..mkn free..

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

huh gumuk lah kau!! haha