Thanks A Lot Guys ;D

Wednesday, June 17, 2009

mari main games

ptg ni pas settle sume keje aku main games kt facebook.huhu..dah lame tak layan main games lame2 camni..selalu aku bukak kejap2 je sume games ni sbb byk keje.arini keje tak byk tu yang layan main games tu..best2!!

Barn Buddy

Happy Farm

Sorority Life

Pets Society

sampai 4 games aku layan..best tul..leka aku dibuatnye..makan gaji buta la petang ni nmpknye..hihi..so korang yang ade facebook tu leh ar try main games ni klu tak penah main..leh hilangkan tension bekerja..huhu

6 comments:

Khas Lysha said...

betol la main games boleh release sket tension tp biler dah start mcm tak boleh nak stop plak huhu...

haruan tasek said...

best ke game nie

Hana Kamaruddin said...

KHas Lysha...betul tu sis..sy sokong sgt :p

haruan tasek...bestttt! try la main kt facebook..

Mrs. Adi said...

kak hana.. try restaurant city plak.. lg best.. hehe

Hana Kamaruddin said...

Mrs.Adi...baru nk try semlm..tp loading error lak...grrrrr

moMmY miMiL said...

hi hana!
slm ziarah..

hehhee..
btol tuh!
leh release tension..
weols pn main gak..
syiokkk ooo..