Thanks A Lot Guys ;D

Tuesday, July 28, 2009

dia tak nak..!

ari ahad lepas aku melepaskan rindu untuk berjumpe awish. tapi kejap je..mase tu my bff ejay nak balik ke nilai antar awish umah nenek dia.so singgah jumpe aku jap kt jusco cheras selatan...ye...weekend lepas aku g KL ngn mak aku.dudu tak ikut sebab bwk budak2 putera UMNO g BTN kt cameron highlands..saje je mak ajak g sane umah yong aku...

awish skrg makin aktif.mulut asyik membebel je.rambut pun dah tumbuh skit..tapi yang sedihnye dah la jumpe kejap je pastu awish tak nak lak kat aku..aku dukung kejap je pastu dia nangis..eeeeee....geram tau! ngan yong aku ok je dia nak.siap yong dukung bawak masuk jenjalan lagi..ejay pun pelik.selalu dia nak je kat sesape pun..ejay cakap maybe dia tak nak kawan ngan org baru dalam perut aku ni kot...tu sebab dia nangis..so baby boy la tu...

ntah la betul ke tak..tak kesah la boy @ girl...aku terima je..yang penting sihat dan sempurna..bile balik umah aku citer kat mak aku pun mak cakap bende yang same..cter kat dudu pun dudu ckp bende yang same...betul ke ek?

*entry ni tak de gmbr sbb bile aku dukung je awish nangis.so tak sempat nak snap gmbr .harap maklum...


4 comments:

hajarus said...

betul la tu... mak hajar pun selalu kater cam tu...

CINTAMANISZ Lite said...

Ha'ah ler..org tua2 ramai yg kata cenggitu. PAstu, kebanyakannya tekaan mengena laa pulak!! Tak pe ler..anak sulung ni selalunya org tak kesah yg kuar tu gegirl or boboy..kan. Nak dpt pun bukannya senang. Jaga diri baik2 ye!

Rona Realiti said...

akak masih duk taiping...!?

Hana Kamaruddin said...

hajarus : tu la psl..ramai sgt ckp cmtu.seronok sgt la hubby tu...

CINTAMANISZ Lite : hehe...sy mmg tak kesah kak dpt baby boy @ girl..bak kate akak anak sulong kan...nway thanks kak

Pona Realiti : yes dear..akak still duk taiping lg.nape ek?