Thanks A Lot Guys ;D

Wednesday, July 22, 2009

Jom Makan Durian


pagi tadi mase otw nak g keje nampak la bunting yang dok gantung kat tiang2 letrik...tulih kat situ ade program jom makan durian kt bukit gantang...rasenye sume org yang dok kt perak ni especially org2 taiping mmg tau pasal event ni..tiap2 tahun mesti buat..dan tiap2 tahun gak la aku x penah pegi...huhu..ayah aku je yang rajin pegi..malas la.ramai gler org......

so sape2 yg dok kt perak atau nak dtg perak weekend ni leh la singgah bukit gantang pekena durian...leh makan sampai muntah..enjoy blogger-emoticon.blogspot.com

Tarikh : 25 Julai 2009
Tempat : Padang Awam Bukit Gantang

3 comments:

Hana Kamaruddin said...

nape kengkwn gtau xleh post komen kt entry ni..hadoi...!

Rona Realiti said...

moh kite makan duyan...

akak turun gak ke makan...!?

p/s: sabtu ahad ni ada rugby taiping 10s kat esplanade...

iedaLUVsham said...

hehehe!! smalam nak komen tp tak leh, tak tau nape.. ;(

ieda nampak kat perhentian bukit gantang mkn2 durian, rase cam nak benti je tp hati dok gedik2 nak ke bukit merah, hahah!!! ;p