Thanks A Lot Guys ;D

Monday, July 6, 2009

penyakit M menyerang....!

banyak bende nak cter tapi tak cter2 gak..cmne ni? simpan je wat pekasam? hahaha...! ya ampun.....bile penyakit 'M' aka MALAS menyerang memang la tak dapek nak nolong...ntah la..lately ni mmg aku malasssssss sgt..bkn takat nk update blog je...malas nak masak, malas nak kemas umah..(nasib baik dok ngan mak tau...ngehngeh) yang aku tau bile cukup time je "dudu, kite lapar!"..."mak, org lapar!"....yang tu aku rajin...hahaha....lagi 1 yang pasal malas nak masak tu bknnye ape..sebab setiap kali kalau aku masak mesti makanan yang aku masak tu aku tak makan..ntah la rase tak sedap..nak termuntah kalau makan. tapi orang laen makan ok je...dah byk kali aku try masak..pastu confirm aku tak makan..last2 dudu cakap tak yah la masak..tu yang wat penyakit 'M' semakin menebal tu...hahahaaaa!

fyi tiap2 pagi nak g keje pun aku rase malas...org laen masuk keje kul 8 tapi aku pkul 8.30 baru nmpk batang idung...boss aku pun redho je la...tp nasib baik bile kat opis aku tak de la ngantok ke ape...ok je...just bile nak start the day tu yang aku malas....adoi....nak wat cmne ni?

bile weekend pun aku malas nak kuar...dok terjelepok je kat umah...tapi kalau dudu ajak makan kat luar laju je aku bersiap...huahuahua....makanan tu heaven bagi aku sekarang ni...bleh? tapi tetap juga malas nak amik gmbr2 makanan walaupun kekadang aku berpesta makanan : D...

harap2 penyakit ni cepat2 la hilang...org ckp takut nnt baby pun jadi malas..betul ke? tamau2...so korang kalau rase2 lame aku tak update cter tu paham la ek...adios!





4 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

Nak dpt baby boy kot? hehe..

moMmY miMiL said...

penyakit M menyerang ek??
seme org ada penyakit nih..

p/s : penyakit M ada makna tuhh?? hih..

Dee said...

baru2 pregnant mmg gitu..malas je suma..

mizzyN said...

pemalasnyaaaaaaaaa