Thanks A Lot Guys ;D

Wednesday, August 12, 2009

08/08/09

08/08/09 bersamaan hari sabtu lepas merupakan our 1st anniversary...tahun lepas pada 08/08/08 (jumaat) pukul 10.30pagi aku sah menjadi isteri kepada rahmat sani...kejap je mase berlalu.dah setahun rupenye.....huhu.love u so much yang..!blogger-emoticon.blogspot.com

tapi takde sebarang sambutan pape..ye la aku kan baru je miscariage...so kene berpantang la.tapi dudu tetap gak nak bawak aku kuar lunch.bukan dinner ok...aku on je...mak cakap leh kuar tapi kene pakai stokin..pakai pun pakai la..aku tak kesah...huhu

yang best tu dudu tetap gak beli kek kat secret recipes.dudu kate tak best lak rasenye sambut anniversary tak de kek...tapi bukan beli sebiji hanya sepotong..jadi la dari tak de..pastu kitaorg g makan kat rasamas...makan nasi ayam je..tu je yang aku leh makan..lagipun ayam dia panggang..sedappp! disebabkan tak de mood nak bergambar mase tu so aku tak amik pape gambar pun..so kite layan pic mase nikah ngn wedding aku je la ek...jgn muntah lak ye..huhu

nikah

sanding

11 comments:

Dee said...

sedih di atas apa yg melanda hana..xpe..nti kalo ada rezeki..adalah tu ye..sabar...

anyway, happy anniversary ye..cantik2 gambar kahwin..

Rinna said...

Happi Belated Wedding Anniversary..yang pertama.. Moga Hana dan Hubby akan kekal bahagia hingga akhir hayat dan Insyallah akan mendapat zuriat soleh dan solehah.. :)

zura@iwan said...

Hapy anniversary ye Hana....

Hana Kamaruddin said...

Dee : sy anggap sume ni dugaan hidup.nway thanks a lot sis..

Rinna : tq sis rin..

zura@iwan : tq zura...

mizzyN said...

happy pes anibersary

Hana Kamaruddin said...

mizzyN : thanks nad :)

aLwayz M.I.N.E said...

hepi anniveseriii....... heheh......laen kak n setahun yg lepas ek?? hahah....wish both of hepi ever after....

Hana Kamaruddin said...

thanks a lot gmah...laen ek? musti la..skrg dah gemok..hahaha!

CINTAMANISZ Lite said...

Sambut anniversari yek?? tahniah ye. Semoga berkekalan selamanya. Amin

Tak gi honeymoon lagi ke? heheh..

Hana Kamaruddin said...

ye kak..tq so much..xde plan honeymoon memane pun..tgk la kot2 pas raye nnt.dudu tu bile weekend asyik bz je...

iedaLUVsham said...

epy anniversary hana!!! same la ngan ieda, baru 1st annv, hehehe!!! ieda bulan 5 yg lepas ;)