Thanks A Lot Guys ;D

Saturday, August 29, 2009

deko bersama.......HANA!

baca je tajuk mmg tak bleh blah...hahaha...! konon teror sangat nak wat deko. tapi benda yang aku nak story ni simple je..sume org leh buat punye la.....

ari rabu lepas mase jenjalan kat pekan kuale aku ternampak ade org jual wall deco ni. hati terbekenan trus beli..murah je pun. b4 dis penah nampak wall deco ni kat ikea tapi mahal la plak.tak jadi beli.kuikuikui....

balik je umah trus semangat nak menampal bende ni..bukan nak kire siapkan juadah berbuka..ala..mak kan ade...'ape yang penting KERJASAMA'...hahaha! memang tak sabar betul...

gambar kat bawah ni le rupenye stiker wall deco tuh...

dah siap tampal sume dan hasilnye....wahhhhh..cantik! (sila tgk gambar di bawah) hahaha...tak malu puji diri sendiri...

kat bawah ni full pict..aku lekat kat dinding atas kepala katil aku..nampak ceria la skit bilik aku tu..hehehe....dudu pun cakap cantik...sker2...

so esok aku g beli lagi wall deco tu...corak yang lain lak..mak pun dah berkenan.nak tempek kat bilik mak plak..ceria la umah aku raya ni..tak yah penat2 nak cat umah...tampal stiker sudah...huhu...

*FYI cable network computer aku masih belum dibaiki.apek tu mungkir janji.dia tak dtg repair pun.AKU KECIWA...


7 comments:

cookie devine said...

chantek nya.nih yg jeles nih.mana beli?

Hana Kamaruddin said...

hehe...cantik kan? beli kt gerai je kt pekan kuale kangsar..berkenan ke?

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

iedaLUVsham said...

tantek la hana! i like! ;) beli kat kdai kat kualer ek, kdai ner? raser nak g kualer sok ;p

Hana Kamaruddin said...

~PakKaramu~ : salam..tq visit my blog :D

iedaLUVsham : a'ah beli kt kedai kt pekan kuale.kedai tu depan kfc kuale.try la cari...

CINTAMANISZ Lite said...

Hoho..nak jadi cam eric leong ler ni, kehkehkeh..

Hana Kamaruddin said...

hahaha...nk upah eric leong mahal sgt..wat sendiri je senang...