Thanks A Lot Guys ;D

Friday, August 21, 2009

JOM BUAT DUIT RAYA..!

STICKY MOOD ENTRY
scroll down for the latest entries..tq

pagi semlm jln2 kt blog sis zana...ade n3 pasal ~MANA TAHU REZEKI~...bile cter bab2 duit ni sape yang tak suke kan? laju je mata aku baca n3 tu.pas abis baca cam berminat la plak.tp dok pikir2 gak.ala........kire ok la tu.kalau aku rugi pun RM5 je..bukannye byk pun...so aku trus register.tp akaun aku tak aktif lagi selagi aku tak wat payment...so hold dulu (rm5 pun nk hold ke?) kuikuikui....!

ptg tu gak kebetulan kak zana YM aku..pasal aku ade mintak address surat-menyurat bloggers kan (korang dh kasi ke blum?)..so pas dah kasi address sume kak zana tanye aku dah join ke blum DanaRaya.Com ni..aku ckp blum tp mmg nk join pun..so dengan panjang lebar kak zana yang baik hati ni terangkan kat aku cmne cara nak join..sampai la settle sume urusan bayaran.kak zana u r sooo sweettttttt!
blogger-emoticon.blogspot.com

so bloggers2 sume..ape lagi jom la kite join DanaRaya.Com..wat tambah pendapatan mase raye nanti..bak kate sis zana 'mane tau rezeki'...hehe...tapi kalau korang rase was2 atau duit ni haram sila abaikan ye (ayat ni hanya aku ngn kak zana je yang paham) hahaha! so kalau korang berminat sila klik kat SINI ye...thanks a lot!


7 comments:

ikiqzana said...

betul tu.. jom kita ramai2 cari duit raya under hana.. berbaloi-baloi tau.. lagi cepat lg bnyk kita dpt, senang dan ringkas klu nak join...baru 4 ari dah ada downline 10 org.. so apa pikir lg..?? tepuk dada tanya selera...

Hana Kamaruddin said...

thanks a lot kzana for supporting me!

cookie devine said...

hup horray..hup horray..work hard.

Hana Kamaruddin said...

cik cookie xmau join ke?

zeela zaynal said...

salam singgah...

cookie devine said...

hana,u buat duit byk2 then bg i.apapun selamat pose CC ucapkan.

syahbandar87 said...

hmm..klu haram x nk la.tp klu halal nk la.hehe..cam menarik jerk..cane nk bwt kak..kne pakai modal jgk ke.mcm multilavel ke?klu camtu x best la..akak cte la sket..sy x phm lg ni.huhu