Thanks A Lot Guys ;D

Tuesday, August 11, 2009

LOST

ni antara sebab musabab aku sudah seminggu tidak mengupdate blog..meh layan gambar kat bawah ni jap..tak banyak pun..3 keping je...

tanganku dicocok
baju PINK
aku terbaring di katil no 6

sila rujuk kembali tajuk entry aku.LOST....

sebenarnye aku miscariage pada 02/08/09 aritu..mase tu usia kandunganku 16weeks..uwaaaa..! sedih sangat.aku pasrah atas ape yang berlaku..maybe belum rezeki kami lagi...
03/08/09-05/08/09 aku kene tahan masuk wad..bercuti la aku 3ari 2mlm sensorang..pas discharge aku dapat MC seminggu..so arini baru aku start keje..setakat ni keadaan aku semakin pulih..thanks a lot kepada kengkwn yang visit aku kat hospital aritu dan sms bertanyekan keadaan aku...

10 comments:

Rinna said...

Salam Takziah Hana.. Bawak byk besabar yer.. Mungkin belum rezeki lagik.. Insyallah..boleh cuba lagi.. :). Harap Hana dah sihat yer..

zura@iwan said...

Takziah ye Hana...blm rezeki...insyaAllah cuba lg ye lps ni...skurang2nya Hana dpt juga pregnan tp kite ni x rase lg pregnan...ada yg lebih dugaannya dr Hana...kite kena tabah k...

mizzyN said...

Get well soon is all i can say.

Hana Kamaruddin said...

Rinna : tq sis..alhamdulillah sy dh sihat..dh start keje pn arini..

zura@iwan : thanks zura..betu ckp zura yg penting kite kena tabah.zura pn same..nnt kite same2 berusaha k.

mizzyN : tq nad :)

iedaLUVsham said...

hana..sabo k, insyallah ade rezeki lagi akan dtg ;)

hajarus said...

Takziah hana... betul cakap zura@iwan tusekurang2nyer hana merasa pregnan cam sayer ni xpernah lagi rasai camner pregnan... still menanti rezeki dr Allah...

maybe lum rezeki lagi tu... banyakkan bersabar k..take care...

Hana Kamaruddin said...

iedaLuVsham : tq ieda :)

hajarus : tq hajar..xpe la..belum rezeki kite lg..insyaallah ade la tu nnt..

CINTAMANISZ Lite said...

Semua yg terjadi..pasti ada hikmahnya, kan?

Rona Realiti said...

takziah akak...
kalo tau... blh gak lawat akak kat hospital...
hospital tpg kan...!?

Hana Kamaruddin said...

CINTAMANISZ Lite : betul tu kn... :)

Rona Realiti : thanks a lot..cmne akak nk gtau.xde contact number..yup.akak dok hospital tpg...