Thanks A Lot Guys ;D

Saturday, August 22, 2009

Ramadhan al Mubarak

sempena 1st day puasa ni aku dan dudu nak wish korang sume selamat menyambut ramadhan al mubarak.semoga kite sume mendapat keredhaan dari Nya..
aku juge ingin mohon ampun maaf kepada korang sume andai ade terkasar bahasa, terlanjur kata sepanjang perkenalan kite..


bile tibe bulan pose je kan mcm2 makanan yang kite teringin nak makan mase berbuka..kalau g pasar ramadhan tu kalau bleh tiap2 gerai nak singgah..sumenye nak beli.sumenye teringin..jgn begitu kengkawan..membazir itu amalan syaitan..

tp bulan pose ni sume hantu syaitan kene ikat kan..abis tu sape yang syaitan sbnrnye? jeng3.........
blogger-emoticon.blogspot.com

*gambar2 ni aku amik kat cik google.TQ

2 comments:

rasp said...

sis, slamat menyambut ramadhan al-mubarak...
lama tak singgah sini kan...sowiii

Dee said...

selamat berpuasa hana..