Thanks A Lot Guys ;D

Tuesday, August 18, 2009

serangan tag

arini dapat tag from sis zana. sebenarnye dah lame tak buat tag ni...so layan je la

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi tag ini.

1. sudah kawen ade 2 org anak yg comel
2. peramah walaupun borak kt YM je
3. baik hati
4. soooo sweet
5. rajin komen kat blog aku

Nyatakan 5 fakta diri sendiri sebelum memilih penerima tag seterusnya.
1. anak bongsu tapi tak manje..kui3
2. masih tido ngn bantal busuk n teddybear walaupn dah berlaki...haha!
3. suke shopping
4. malas lipat kain
5. suke tido

Nyatakan 5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima tag seterusnya.
1. blogging
2. shopping
3. baca novel
4. makan
5. jalan2 cari pasal

5 orang penerima tag yang seterusnya.
gmah
ieda
sis rinna
sis @lona
key-one

**************************************************************

1-Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?
baru 5 bulan je...

2-Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda.Dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?
takde wallpaper sebab aku gune theme..kalau letak wallpaper nnt tak nampak theme tu..

3-Berapa jumlah "contacts" yang terdapat di dalam handphone anda?
239 contacts

4-Sila masuk ke 'contacts' dan pergi pada huruf 'M'.Berapa kenalan yang namanya bermula dengan huruf M?
21 orang

5-Berapa jenis handphone yang anda telah guna selain handphone yang terkini?
rase2 ade la dalam 8 jenis kot...

6-Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan?Nyatakan mengapa?
Maxis - sbb ramai kwn2 ngn family aku gune maxis..
Celcom - sbb dudu gune celcom.so no ni mmg dia sorang je yg kol.hehe..

7-Nada dering yang anda gunakan?
ingatlah diriku - chandra ft sheila majid

8-Senarai top 5 yang anda selalu msg?
dudu, yong, shima, gmah, ej

9-Soalan terakhir.Nama orang yang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?
sweetheart+laling

10-Orang yang nak di tag?
bloggers yang same kat atas tu....

6 comments:

iedaLUVsham said...

huhuhu!!! nnt aku buat ek ;)

ikiqzana said...

wah..hana cepat nyer buat...
tido gan bantal busuk lg... hahaha.. k zana pun ada, tapi bantal wangi.... kih3x....

Hana Kamaruddin said...

iedaLUVsham : orait bebeh..

ikiqzana : ngh free bleh la layan tag..name je bantal busuk tp wangi..huhu

rasp said...

lamanya i tak singgah sini...
neway, i pun tak suka oooo lipat baju
tapi sebab dah terpaksa ku lipat jugak :D

CINTAMANISZ Lite said...

Amboi..tag akak ye. InsyaAllah, akak amek tag yg kedua. PAsal yg pertama Jebat Durhaka dah kasi ler..hehe..

Hana Kamaruddin said...

rasp : tu la lame sis rasp tak komen2 kt sini..sy lipat baju mmg malas.nasib baik dok ngn mak..hehe...

CINTAMANISZ Lite : saje je kak..lame dh x dpt tag.excited trus tag akak..