Thanks A Lot Guys ;D

Tuesday, September 1, 2009

hobi lama

salam sume....wah2...! mesti best kan cuti lama..ni dah start keje jangan malas2 k..bulan puasa ni tak leh malas2.tak baik tau...hehe....

ni aku nak story skit pasal hobi aku. sebenarnye aku memang suke sangat baca novel. walaupun aku penah dengar ade kate2 sumbang yang kate orang yang baca novel ni jiwang karat. yeke jiwang? mane ade la....bukan jiwang tapi romantik gitu..kuikuikui....

aku suke baca je tapi tak penah beli pun..yong yang selalu beli. especially bile pesta buku kat PWTC..tiap2 tahun mesti yong g sane borong novel..dedulu mase aku still study kt uitm rajin la aku temankan yong g pesta buku.. tapi sekarang ni bile dah dok kat tepen ni tak de aku g pesta buku tu...

so yong balik cuti merdeka aritu aku pesan suruh dia bawak balik novel..dah lame sangat rasenye aku tak layan baca novel2 ni..dah nak dekat 2 tahun rasenye..asyik baca magazines je.hehe...

ni la novel2 yang yong bawak balik..5 buah sumenye...suke sgt...so sekarang ni aku busy menghabiskan mase baca novel2 ni la..1st novel yang aku baca tajuk dia Menanti Kasih daripada penulis feberet aku Norzailina Nordin..setakat ni jalan citer best dan memang tak penah mengecewakan..harap2 aku tak nangis la bile habis baca novel2 ni...hahahaaaaa!

6 comments:

Krasz bAtu said...

tak penah abis satu buku pun baca novel
hehehehe

mizzyN said...

aku pun lama dah x baca buku...

Dee said...

akak pun minat novel..tp skrg xde masa nk baca..

Hana Kamaruddin said...

Krasz bAtu : klu x minat mmg la xkn penah abis katam 1 buku...huhu

mizzyN : betul ke ni nad? bkn ko ni hantu buku ke?

Dee : sy pun same kak xde mase tp skrg kene gk curi2 mase...hehe..

mizzyN said...

hantula tapi baca halfway.

aLwayz M.I.N.E said...

nak bce jgk.....huhuhuh...novel..best3...