Thanks A Lot Guys ;D

Wednesday, September 23, 2009

JIN NOTTI dan shopping :D

alopppppppp..salam sume.....ni nak story pasal aktiviti aku di siang ari tadi.. aku ngan gmah g ipoh..dudu tinggal sebab still tak sihat lagi. lagipun dudu tak bape minat tengok wayang. so malas nak pakse2..plan g ipoh untuk tengok wayang pastu shopping...yeay! baru arini aku boleh shopping. mase bulan pose aritu aku tak de shopping pape pun. just beli baju kurung aku ngan baju melayu dudu je for hari raye...so arini kire balas dendam la..hahahaaa! tapi xde la byk sangat pun yang aku beli..kasut sepasang (itu wajib.huhu) pastu baju 3, 4 helai..

kitaorg gerak g ipoh pagi sebab nak tengok wayang awal..takut nanti ramai orang lak. arini kan hari rabu. tiket murah so konpem la ramai orang kan..sampai ipoh dalam kul 10 lebih. lege orang tak ramai sangat. nak cari parking pun senang.. then trus g beli tiket..kat tempat wayang orang dah ramai tapi nasib baik tiket untuk show pagi still banyak lagi..so kitaorg decide tengok citer JIN NOTTI..sebab citer tu je yang start pukul 11.30..citer lain sume tghari...citer ni ok la..lawak. name jin2 ni sumenye kelakar..hahaha..!

b4 movie start tetap nak snap2 gak...dulik ape org nak kate...huhu.

abis movie kul 1 camtu....then kitaorg memulakan acara bershopping...masuk kedai tu, kedai ni, last2 ke jusco jugak...jusco sekarang tak de sale..so tak leh nak beli banyak2..pilih yang betul2 berkenan dan murah saje..hehe...dalam jusco ni pun kejap je..then perut pun dah wat gig kat dalam tu kitaorang trus g melantak...arini makan kat johnnys..gmah tak penah makan kat sini lagi..so dia agak excited gitu...k pas makan trus balik..lalu kat highway jalan jammed gler..tapi utk yang nak ke selatan la..maybe arini ramai yang nak balik kl kot. aku yang nak balik ke taiping ni perjalanan sangat lancar...

sila abaikan muke ku yang semakin mengembang itu...

gmah tersenyum simpul...hehe

8 comments:

Delimasari said...

tengok wayang yerkkk..
adik org Ipoh ke???

Hana Kamaruddin said...

a'ah kak..dh x larat nk beraye g tgk wayang lak..huhu...
sy bkn org ipoh tp org taiping...akak org mane?

Izan said...

muka makin kembang tp makin cute apa...

citer jin notti tu citer melayu ker?

Hana Kamaruddin said...

dh kembang semangkuk ni cute apenye izan..hehe

yup..cter melayu.KRU punye..hero mawi, heroin fara fauzana...

aLwayz M.I.N.E said...

jinbara...jin samsu...sofia jin...hahhaa

Hana Kamaruddin said...

hahaha...! lawak..lawak :)

hajarus said...

best tak cite jin notti tu hana...?

CINTAMANISZ Lite said...

Akak ni tak minat nak tgk jin notti ni cuma satu sebab aje, huhu...
pasal tak suka ler ngan mawi..kuikui..