Thanks A Lot Guys ;D

Tuesday, September 15, 2009

mood R*Y*

salam sume...tajuk nak sensored plak..hehe. lame aku tak update blog. 2, 3 menjak ni aku busy nak setllekan kasi duit bantuan kat orang-orang miskin. alhamdulillah sume dah selesai. ari jumaat lepas pukul 5.30ptg ade majlis penyampaian bantuan ngn majlis berbuka puase skali. lege aku keje dah settle..lalalaaaaaa
blogger-emoticon.blogspot.com

tak lame lagi dah nak raye....walaweiii........kejap je rase kite berpuase kan...korang sume pose cukup ke? aku dah raye dah. awal seminggu..kuikuikui...mati la nak kene ganti nanti...
blogger-emoticon.blogspot.com

baju raye sume dah siap? tahun ni baju raye aku ngan dudu beli readymade je. nak tempah dah tak sempat..

kueh tunjuk yang ditempah lak sume dah dapat. nasib baik dapat sekarang. kalau dapat awal2 tu alamatnye tinggal balang je la raye nanti. tak tahan godaan bile tengok sume kueh2 tu. kalau dah raye nanti tgk kueh pun rase tak lalu nak makan sebab byk sgt.huhu...tapi tahun ni kan aku terlebih rajin skit..sebab nak wat kueh raye. kuikuikui...tapi 1 jenis je la..kueh yang aku nak wat simple je pun. sbb tu aku rajin wat. plannye esok baru nak wat..pagi esok aku ade appoinment ngan doktor. balik tu leh la wat kueh..sebenarnye kueh tu aku dah wat dah last week. tapi dah abis tinggal balang je (sedap kot). haha..! perasan...! tu yang kene repeat wat lagi....

pada sesape yang kasi kad raye kat aku, aku ucapkan jutaan terima kasih...u know who u are.nak reveal dalam blog ni tak leh..sebab diaorg dah warning awal2 jgn cter pasal kad yg diaorg kasik..malu kot...blogger-emoticon.blogspot.comhehe....nak tunggu aku balas mmg dah tak sempat. so next year je la ek..dah lame sebenarnye tak dapat kad raye ni. kalau dapat pun ader la sekeping dua. dalam dunia serba moden ni asyik dapat sms ngn mms je. bile dapat kad ni rase nostalgia lak...

ok2...cukup la bebelan tuk arini ye. nak jenjlan kat blog korang lak. till next post.muahhhhh!

2 comments:

Dee said...

wah..selamat berhari raya ye hana..maaf zahir batin..

Hana Kamaruddin said...

selamat hari raya kak dee... :)