Thanks A Lot Guys ;D

Wednesday, September 2, 2009

PELIK ke?

dudu selalu cakap aku pelik..sebabnye ade kene-mengena dengan 1 perangai aku ni..

aku sebenarnye sorang yang memang tak tahan sejuk..kalau naik kete pagi2 pun aku jarang pasang ekon. bile time tengahari je kalau panas sgt baru aku pasang ekon..tapi kalau kat opis dah memang confirm la ekon je memanjang kan...nak wat camno. selalu tu memang aku tak tahan sejuk. dah tutup ekon pun still sejuk lagi..

so ape yang aku buat bile rehat lunch time je masuk dalam kete bukak tingkap, pasang radio tapi tak hidupkan enjin..pastu aku dok la dalam kete tu dalam 15-20 minit..dengan harapan aku dapat panaskan badan..haha! bile ajak dudu teman mesti dia tak mau sebab dia kate gile la dok berkuap dalam kete..masalahnye aku tak rase berkuap pon..sedap je dok dalam kete tu panas2..haha!

tapi aku wat perangai camni kalau aku rase sejuk je la..kalau tak sejuk tak de maknenye aku dok dalam kete tu lelame..gile ke ape? mau berpeluh badan, tiak sume...hehehe....

PELIK ke perangai aku ni?
blogger-emoticon.blogspot.com

*arini pada pukul 3.40pm dengan rasminya computer aku dah ok.cable network tu dah tukar baru.tapi bukan apek yang datang repair tapi lencai..huhu

4 comments:

Rona Realiti said...

akak...
kita sama la..

tp saya blh tdo tgh hari dlm bilik pakai baju...
sedangkan panas rembang ni...

cookie devine said...

kita semua kadang2 blh jd pelik.

mizzyN said...

aku suka bersuam-suaman juga. pasang kipas dan tidur bebalut selimut. nyaman rasanye.

Dee said...

hana ko jenis x kuat berpeluh..cam akaklah..x tahan sejuk..