Thanks A Lot Guys ;D

Wednesday, September 23, 2009

seronoknye main bunga api

sebenarnye ni citer malam raye..tapi baru arini berkesempatan nak story.huhu..bile hari raye je mesti budak2 terutamanye nak main bunga api. main bunga api tak pe..tapi jangan main mercun k.. bahaya tu..leh putus jari kalau meletop....

aku sebenarnye dari kecik2 lagi tak bape minat sangat nak main bunga api ni. tak tau la pasal pe.. so sekarang ni bile dah besar tua bangka ni lagi la tak minat nak main bunga api.. so melayan anak2 sedare je la main bunga api..bukan main seronok lagi diaorang. stok bunga api ni beli kat kedai dekat umah je..murah skit. aritu g pasar ramadhan mahal giler diaorang jual bunga api..tak berbaloi rasenye nak beli...so kite layan gambar anak2 sedare aku main bunga api k...


3 comments:

Izan said...

syoknya bunga api...=)

Hana Kamaruddin said...

mmg syok pn..tp hana tak layan sgt. tgk anak sedare main je..

CINTAMANISZ Lite said...

Ada bunga api time nak raya baru happening kan? Naper ler di banned pulak??