Thanks A Lot Guys ;D

Tuesday, October 6, 2009

RM50

citer pasal rm50.melibatkan 2 orang. lelaki dan pompuan.

mereka (lelaki & pompuan) ni baru je berkenalan atas urusan bisnes. baru 2 kali berjumpe (seperti citer yg aku dgr) si lelaki ni tetibe je kasi pompuan ni rm50. alasan dia saje je nak kasi. n pompuan ni leh plak amik...

korang rase patut ke pompuan ni amik duit tu sbb dorang baru je berkenalan? ape lak niat lelaki ni tetibe leh kasi duit kat pompuan ni....

aku perlukan pendapat korang. sbb tetibe je aku terpakse menjadi kaunselor tak bertauliah dalam situasi ni. pening pale aku wei...

*citer ni aku dgr dari pihak pompuan. cter pihak laki lak next n3 k

3 comments:

CINTAMANISZ Lite said...

oo..kisah benar ke ni??

Akak rasa..lelaki tu bagi RM50 pasal time tu diorang jumpa kat restoran..lunch ke dinner atas urusan bisnes.
Yg si lelaki ni ada hal emergency nak kena mintak diri dulu. Yg si perempuan ni tak abes makan lagi. Jadi dia kasi not RM50 tu soh pempuan tu bayarkan ler semua2 tu, hehe..

rizwan's sweetheart said...

ish3... rezeki terpijak namanya tu...

tp sbg pompuan yg kaya amalan malu perisai diri, rsnya tok sahlah amek duit tu... npk cam desperate sgt ke hape jerk cam takde duit sdiri. rm50 pon nak heran... tak yahlah mek. lagipon baru jerk kenal... malulah mek harta org yg baru dkenali ni petah lagi blainan jantina...

baik gak tok sah mek sbb sapa tau laki tu sbnrnya nak uji je. nak tgk pompuan tu type pe... klu mek gak, silap gaya free jerk kena cop pompuan mata ada simbol $$$$... haru...

anyway, salam singgah depada http://wanfeedahoney-myendlesslove.blogspot.com. jempot jenguk

cookie devine said...

komen CC sm ngn CINTAMAINIZ