Thanks A Lot Guys ;D

Monday, November 2, 2009

lumrah orang makan gaji :D

Bila boss tiada di pejabat :
Bila boss panggil :
Bila kena hadiri mesyuarat :
Bila waktu rehat :
Bila dapat projek baru dari boss :
Bila tengah cari idea untuk projek baru :
Bila projek yang boss bagi susah nak buat :
Bila otak jam... :
Bila 'client' banyak songeh dan berlagak pandai :
Bila 'client' tukar fikiran saat akhir :
Bila boss suruh kerja lebih masa (OT) :


Boss suruh datang pejabat waktu cuti ada projek 'urgent' :
Bila dah terbuat silap pada projek yang boss bagi :
Bila projek disiapkan dengan jayanya :
Bila projek gagal :
Bila dapat gaji : HAPPENING!!!


macam betul je.hehe...saje je nak share ngan korang sume....

8 comments:

mizzyN said...

1 pot pet

Liyana said...

nice idea wat macam tu..
ya, saya pn makan gajji..
tp br 7 hr keje..haha

Hana Kamaruddin said...

Liyana : hehe...ni amik kt my email. br 7 ari? long way 2 go babes.........

Cik Cookie said...

tingin nak wat katun mcm tuh tapi xjd.
ajar wehhh..

Leeza Rule said...

huhu...kelakar cm real jer..best bila last..

CINTAMANISZ Lite said...

takpe ler..kalo betul ngan Hana pun pe salahnya. Cenggitu ler lumrah adat keje ngan orang kan??

Tu pun nasib baik ada keroje..kalo takde???

Hana Kamaruddin said...

Cik Cookie : nnt on9 ym tau...kite godek menatang ni sesame...

Leeza Rule : hehe..yg last mmg HAPPENING!

CINTAMANISZ Lite : hehe.ade le terkene tempias skit..
kalau xde keroje masuk angin kuar asap la jwbnye..

Aimi Liyana said...

hehee, cute nya,.

xlama lg kut akan ada experience tu :)