Thanks A Lot Guys ;D

Thursday, November 26, 2009

penyangkut selendang/tudung


malam tadi aku tak sabar nak tunggu yong balik. sebabnye yong bawak balik penyangkut selendang/tudung ni. aku beli online tapi yong g pick up. so tak yah la nak post. jimat skit duit...
MyEm0.Com

ni la rupenye pengangkut selendang tu. same je cam hanger biase just ade banyak lubang² kecik pastu sangkut ngan hanger kecik...

dah siap gantung sume shawl camni la rupenye. macam kat kedai lak rasenye. hehe... then sangkut dalam almari. tudung bawal sume lipat masuk laci. tak yah gantung. aku pilih kasih skrg k. banyak pakai shawl dari tudung bawal. sebab shawl ni senang skit nak pakai. so jimat mase...
MyEm0.Com

2 comments:

Mummy Dasy said...

lawa...boleh bg linknye

Hana Kamaruddin said...

bleh..ni linknye ye.. http://edast-onlineboutique.blogspot.com/