Thanks A Lot Guys ;D

Monday, November 30, 2009

semalam aku ke.....


sini.....

(pic peta ni ihsan google)

Bandar Perda, Bukit Mertajam. sebabnye nak antar yong. arini dia dah start klas then exam kt usm. kene dok sane dalam sebulan camtu. actually abg cik (abg aku yang ke 3) dok kat perda ni. umah dia kat .........


kondominium mutiara. so antar yong sampai umah abg cik je. sebabnye yong nanti g usm merempit je. senang skit dari drive kete. barang² yong sume kawan dia amik bawak naik kete. ni 1st time aku g umah abg cik walaupun abg cik dah nak dekat setahun dok kat sini. huhu...cam jauh je kan taiping ngan perda tu.pas lunch bagai aku layan tenet jap....


ni la barang² yang yong bawak. banyak tul. maklum la nak dok sebulan. yong malas nak angkut banyak² kali. kalau ade break 2, 3 hari nanti dia lenggang kangkung je balik umah.

sambung cter tadi. pas aku dah settle tenet (main game sebenarnye) aku ngan yong g sini lak...


dekat je ngan umah abg cik.dah datang sini wat ape lagi kalau tak menghabiskan duit dudu. hehe....tapi tak de la banyak sangat duit abis pun. aku beli 5 helai baju baru rm69 je. sekarang kan ngah mega sale. so memang murah le. berbaloi-baloi. ape lagi kengkawan. serbuuuuuuuuuuuuuuuu........! shoping kat sini dalam 3 jam camtu pastu balik umah abg cik. pas maghrib terus gerak balik taiping.

mase otw nak balik ni ade cter lawak skit. mase tu dah nak masuk highway. aku leh lak tersilap g masuk highway menghala ke georgetown. haha! menggelabah aku bile baca signboard 'georgetown belok kiri'. pastu trus cakap kat mak 'rasenye kite ni salah jalan'. then aku berenti kat hentian sebelah jap (name tak ingat) kol abg cik tanye camne nak patah balik. gile btul kalau sampai ke penang. dah bertahun tak g sane. mau sesat larat. then aku follow direction yang abg cik kasi selamat la aku sampai ke highway menghala ke taiping balik. alhamdulillah...tu la laen kali jangan asyik nak potpet² je. pastu tak baca signboard main redah je. kan dah silap masuk jalan. pls be alert next time (peringatan utk diri sendiri). lalalalalaaaaaaaaaaaaa
MyEm0.Com

5 comments:

Liyana said...

wah...banyaknya barang2....

Hana Kamaruddin said...

biase la..nk dok sebln.. :)

Fær.han/Unown F/Gyan said...

BANYAKNYER brg =p hehehe hati2, t balik brg lg bnyk drpd yg bwk >_<

Hana Kamaruddin said...

harap2 xde labyk sgt brg bile blk nnt.takut xmuat kete lak.dah la kete chomel.hehe...

CINTAMANISZ Lite said...

hana...hang ni jenis potpetpotpet gak ke?? hehe..