Thanks A Lot Guys ;D

Thursday, November 12, 2009

tak sabarnyeeee...........

waaaaaaaaaa.....................dah lama tak update blog. banyak bende yang terjadi tapi malas nak citer. nanti rase marah, geram, sakit hati, kecik hati dan macam2 lagi. so better aku diam je....

ape yang tak sabarnye ni????? hehe...actually dis weekend aku akan menghabiskan duit aku + duit dudu untuk bershoping...yeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaa!! sonoknye... macam yang aku bagitau tadi banyak bende yang terjadi so shoping is the best therapy. betul tak kengkawan? harap2 sume bende yang aku nak + hajati ade la.... dah panjang dah list yang aku wat ni..haha!

but dis time tak de la aku nak shoping barang2 aku sangat. selit sikit2 je. misi utama nak beli barang2 untuk umah. sebabnye insyaallah nanti aku aku berpindah dok umah sendiri. maybe ujung tahun ni tak pun next year. so aku nak start la beli sikit2 barang2 umah. nak beli sekali gus rabak la poket. hehe....

7 comments:

Ena said...

Aper yg x sabar nyerrr tuwwww...

Hana Kamaruddin said...

x sabar mau perabih duit.hehe...

Rinna said...

Wahh seronoknya..dapat gi sopping.. harap hana dapat beli apa yg dihajati..yer.. dan jgn membazir..kalau tak perlu.. ok.. :)

Liyana said...

seronok shopping, tapi saya dah lama x bershoping..so pathetics

ikiqzana said...

hapi bershopping hana..

CINTAMANISZ Lite said...

hana...umah sendiri tang mana plak ni? kat kuale ke atau masih di tepen???

Hana Kamaruddin said...

Rinna : mmg sronok kak. insyaallah sy xkn membazir.hehe..

Liyana : lor...ruginye awk dh lame x bershoping..

ikiqzana : thanks a lot sis...

CINTAMANISZ Lite : umah sendiri kt kuale..nnt ble han dah pindah sane jemput mai umah ye...