Thanks A Lot Guys ;D

Thursday, December 10, 2009

apakah?

last 2 weeks dudu sakit² badan...
2 ari tak datang keje..
dudu tanye aku...
'awak pregnant ke yang?'....'saya sakit² badan ni'...
(sebabnye dulu mase aku 1st pregnant dudu memang sakit badan.sampai seminggu cuti tak datang keje. mase tu aku tak tau yang aku pregnant. tu sebab dia beria tanye aku bile dia sakit² badan ni)

MyEm0.Com

aku jawap 'TAK'...........
tapi period aku memang dah lewat pun....
kot² saje nak lambat ke...
sape tau kan...
memang nak check tapi tak berani.....
takut xde pape -ve.....
nanti keciwa..........

MyEm0.Com

so biar la dulu ek...
kot nanti kalau dah dekat 2 bulan lewat baru aku nak check...huhu
biar suprise skit....
so kengkwn yang baik hati...
tolong doakan aku n dudu ek...
thank you :)

MyEm0.Com

7 comments:

Fær.han/Unown F/Gyan said...

Gudluck Hana! All the best for the 'upcoming' =3

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Aminnn... Semoga murah rezekimu untuk tahun ini dan akan datang... Aminnn... ::.

adi's wife said...

kak hana..better buat test..
paling lambat pon 2weeks lewat
bukan ape..at least akk leh berjage2
dr segi makan n sume2la..kalau -ve pon takpe..
janji kite dah tau dr awal..za dlu yg 2nd ni
lewat dlm seminggu lebey trus cek..sb takut kes yg lame berulang lagi..

~sYeM@~ said...

yuhuuuuuuuuuuuu...syiok nyer kakak...ok,kita doa sesama yak....insyaallah..aminnnnnnnn

Hana Kamaruddin said...

Far.han : tq2..mintk2 la menjd.huhu...

Mrs MonDok : thanks adar.aku doakan utk ko gak k..

adi's wife : betul gak ckp za tu ek. tp serius mmg berdebar2 nk wat test.tgk la 2, 3 ari nnt.nway thanks tau...

~sYeM@~ : ma.....lum confirm lg ar.doa2 la ye...

adi's wife said...

same2..takpe kecewa -ve dr miscarriage..
am i rite?
ape2 pon za doakan yg terbaik buat akk keh..

Hana Kamaruddin said...

betul tu za..tghari td dh beli pregnancy test.esk pg2 leh ar test.ngeee......
nway thanks a lot ye za....