Thanks A Lot Guys ;D

Thursday, December 17, 2009

awal muharram


syoknye esok cuti. yeayyy.....! mesti banyak plan kan weekend ni. cuti 3 ari tu. tapi yang pasti banyak juge orang kawen ujung minggu ni. ari sabtu ni officemate aku kawen then ari ahad aku g penang nak amik yong..

sempena tahun baru ni ape azam korang? azam yang dulu dah tercapai ke? kalau tanye aku... alhamdulillah hampir² tercapai. so korang sume aku nak wish salam maal hijrah n selamat berhujung minggu......



*pictures amik kat google. TQ

3 comments:

iedaLUVsham said...

salam maal hijrah hana! :)

Ena said...

Same2 la kite menyambut nyer yer.. Salam Maal Hijrah..

mizzyN said...

nie nak cuti raya cuti lagi la ye.