Thanks A Lot Guys ;D

Wednesday, December 9, 2009

jiwa kacau ):



salam sume..lame tak menulis di sini sebab macam tajuk kat atas 'jiwa kacau'. sumenye bermula petang jumaat lepas. sumenye angkara si 'dia'. makin bertambah benci + menyampah aku ngan 'dia'. kali ni teruk aku dikenakan. sampai aku dapat surat tunjuk sebab ye. marah memang marah tapi aku tak cepat melatah. sebab tuduhan tu tak berasas. cukup la aku bagitau kat sini surat yang aku dapat tu menyatakan yang aku ni dah 2 bulan tak hadir bertugas tanpa sebab atau cuti. logik ke tak 2 bulan tak datang keje tu. ingat aku cuti bersalin ke? tapi nasib baik la ade kawan² sudi membantu. shima dan kakak, thanks a lot k.

tapi alhamdulillah sumenye dah settle. sebab ari senin lepas aku dah g mengadu hal pada boss besar. haha! sumenye udah terbongkar. tapi tak de la aku buruk²kan 'dia'. just cter perkare sebenar...

so sekarang mood menghapdet baru nak datang balik. aritu memang down gler. so nak g jenjln kat blog korang lak. daaaaa.......


5 comments:

Cik Cookie said...

Cian Hanna.
lain laaa awk cuti-cuti Malaaysia kan.
welcome back laa heee..
no more tear

Hana Kamaruddin said...

tau tak pe....nway thanks ya!

Ena said...

wahhh mood berblogging dah dtg balik yeh.. seru la selalu dan pass kat sy sekali .. heh3..

Hana Kamaruddin said...

alhamdulillah....ni pn ngh pujuk2 supaya mood jgn lari..nnt sy seru utk awk skali k..

nn said...

isy. kena dengki ke? kesiannyy :(