Thanks A Lot Guys ;D

Friday, December 11, 2009

kenduri-kendara

cuti sekolah ni banyak giler orang kawen. rasenye tiap² minggu aku makan nasi minyak. kawan aku mase sekolah dulu pun ramai yang kawen bulan ni (rabak la duit nk beli present.hehe..) minggu ni pun ade kenduri gak.1st anak YDP aku kat ipoh n 1 lagi dekat umah aku je. tapi kenduri yang kat umah ni special skit. sebab yang kawen tu anak pompuan pak andam aku dulu. confirm la meriah kan. pelamin pun sampai 2. mase aku balik umah semalam nampak diaorg ngah siapkan tempat santapan pengantin. english style tuu....

dan yang paling syok malam minggu ni mesti ade joget lambak. kitaorg kat kampung tu dah tak heran pun. sebabnye setiap kali kalau umah diaorg ade wat kenduri malam tu mesti ade joget lambak. yang lagi special kat joget lambak tu mostly yang datang 'mak nyah' atau 'pondan' ye. siap dressing kaw² la. cantik u........ kadang² tu tak dapat beza tiruan ke original.hehe...tapi yang bestnye kitaorg sume tak penah pandang rendah pada diaorg. sume dtg nak bergumbira. so pade sesape yang kawen tu selamat pengantin baru n happy weekend korang!




3 comments:

UnGu VioLet said...

have a lovely weekend as well..

salam kenal..

mizzyN said...

happy weekend too darling.

Cik Cookie said...

Xnak komen apa.
Singgah lastik nuff ERL
Sayang kamu kalau klik nuff CC balik