Thanks A Lot Guys ;D

Friday, October 30, 2009

JUS MATE 5

STICKY MODE N3
latest entries scroll bawah ye. TQ


salam ari senin sume......amacam weekend korang. best tak? jangan malas2 lak nak keje ari senin ni (peringatan utk aku juge) hehe..arini nak cter skit pasal Jus Mate 5. rasenye ramai org dah penah dengar pasal produk ni. rata2 ramai yang kate berkesan. aku mmg tak tau sebab tak penah cube pun. huhu... ade sape2 yang penah cube ke? amacam..ok tak?

sebenarnye kawan aku suh aku tolong promote Jus Mate 5 ni...dia pun baru je jual bende ni. setakat ni alhamdulillah la ramai gak yang order. kalau korang nk tau lebih lanjut lagi pasal Jus Mate 5 ni korang kelik sini ye.............

harge di pasaran sekotak rm200. tapi kawan aku ni jual rm160 sahaje. kalau amik 3 kotak lak rm450.murah kan? sebabnye dia ckp kat aku biar dia untung skit tapi produk jalan............

sape2 yang nak order leh contact kawan aku ni. name dia SHIKIN (0175193450). tapi kalau korang segan korang order je kat aku. nanti aku gtau dia k.......

Wednesday, October 21, 2009

nampak muka aku tengok nombor je ingat duit

wah....! panjangnye tajuk.hehe...dah lama rasenye tak menulis.. macam yang aku bagitau dalam n3 lepas, aku tersangat la malasssssss dan banyak keje... so petang ni tetibe penyakit M tu menghilang kejap so aku update la blog yang dah lama berhabuk ni... 'baju' pun aku dan tukar baru. dengan harapan aku kembali rajin mengupdate blog..insyaallah......... :D

sebenarnye ni aku nak citer skit pasal keje aku...sape2 yang biase baca blog ni rasenye korang tau kot salah 1 keje aku ni menguruskan kemiskinan. tolong itu, tolong ini, sumenye untuk membantu orang2 miskin untuk ringankan beban dorang... so bile aku ni g je umah dorang untuk hantar surat or lawatan mesti dorang ingat dapat duit.. nampak muke aku je ingat duit..duit..duit..duit.......ye pakcik, uncle, apek, saya tau korang susah tapi jangan la nampak muke saya ni trus ingat duit.. aritu pun dah riban2 dah korang dapat. tak kan gomen nak kasi lagi kot. huhu...

ni tak tau la korang tau ke tak tapi setakat yang aku menguruskan hal kemiskinan ni memang banyak gak la duit dan bantuan2 lain yang gomen sediakan untuk golongan miskin ni...dapat duit, amanah saham, nanti nak dapat beras lak.. tak bersyukur lagi tak tau la...ok berbalik pasal cter duit tadi sebenarnye camni. ade sesetengah dorang ni tak tau membaca. especially cina ngan india yang dah tua... so bile aku kasi surat je then dorang bukak nampak nombor je ingat duit...

apek : ini lua puloh linggit mana cukop...
aku : apek...itu bkn 20 ringgit tapi 20 haribulan. nanti apek kene datang opis...

apek : ini lapat ampat linggit 3 kopang manyak sikit oooo........
aku : apek...ni bkn duit..itu jam pukul 4.30ptg

ni la antara situasi aku bercakap ngan orang2 tua yang tak tau membaca...tapi nombor kenal lak...pelik aku..kadang2 tu memang menguji kesabaran...nak terangkan kat dorang amik mase dekat 10-15 minit....tapi disebabkan dah biase sangat so aku rilex je la..lagipun kesian kan...hehe

ok ni je la yang aku nak potpet pun. haha...nanti kalau aku rajin aku update lagi k...daaaaaa

Monday, October 12, 2009

nak bercerita tapi....

malas

malas

malas

dan

malas

+

keje banyak

bertimbun-timbun

ok tata, babai :D

Tuesday, October 6, 2009

RM50

citer pasal rm50.melibatkan 2 orang. lelaki dan pompuan.

mereka (lelaki & pompuan) ni baru je berkenalan atas urusan bisnes. baru 2 kali berjumpe (seperti citer yg aku dgr) si lelaki ni tetibe je kasi pompuan ni rm50. alasan dia saje je nak kasi. n pompuan ni leh plak amik...

korang rase patut ke pompuan ni amik duit tu sbb dorang baru je berkenalan? ape lak niat lelaki ni tetibe leh kasi duit kat pompuan ni....

aku perlukan pendapat korang. sbb tetibe je aku terpakse menjadi kaunselor tak bertauliah dalam situasi ni. pening pale aku wei...

*citer ni aku dgr dari pihak pompuan. cter pihak laki lak next n3 k