Thanks A Lot Guys ;D

Wednesday, July 28, 2010

berhabuk lagi :(

assalamualaikum sume.............. :D lame tul tak update blog. jangan kate nak update. jenguk blog pun tidak. nak blogwalking lagi la jangan harap. ni sume bukan sebab malas tapi tak de mood. kadang² bile bukak je blog rase cam pening. hormon pregnant kah itu? hahahaha......!

now aku dah 36weeks++..... less than a month je lagi aku nak bersalin. perasaan aku? macam² yang aku rase. takut, berdebar, sedih. tapi rase excited yang over skit. ye la tak sabar nak tengok my anakanda. dah la aku tatau gender anak aku. dah scan sampai 4 kali. tapi 2 doc kate boy, 2 orang doc lagi gtau girl...abis tu camne? so tunggu je la my anakanda lahir baru ler tau boy ke girl.oh.....i cant wait!

semalam aku ade appointment kat hospital tepen. kene rujuk pakar sebab mase check up kt KK doc kate air ketuban kurang. tapi tak de la banyak sangat kurangnye. skit je pun. so mase check up ngn pakar semalam sumenye ok. doc siap suh wat ctg sebab nak check jantung baby. 1st time wat ctg n 1st time gak la aku masuk labour room. nasib baik mase tu tak de sape yang beranak. kalau tak ketar lutut gak rasenye dengar orang ngah push.hahaha....! alhamdulillah sumenye ok mase wat ctg tu. kalau tak ok confirm arini aku dah kene admit wad.....

setakat ni aku ngan baby tak de pape masalah. mase awal² pregnant je dulu yang teruk skit. now walaupun baby dah engaged aku still tak de rase sakit pinggang ke ape. tido malam pun lena. just terjage sebab nak shi² je. kalau korang nak tau mase aku 34week aritu aku ngan dudu siap bleh g basuh umah lagi. dari petang sampai ke malam la baru siap sumenye. alhamdulillah tido malam tu tak rase sakit pinggang, tak de kejang² kaki, bangun pagi pun ok je. maybe sebab perut aku tak bape besar kot. tu yang aku still larat dok wat keje itu ini. orang lain tengok lak yang risau :)

so korang² sume tolong doakan aku selamat melahirkan my anakanda ye. harap tak de pape masalah nanti. so next update maybe dah ade gambar my anakanda kot. hehe...ye la dah maknye malas nak update blog skrg ni kan. and 1 more thing aku mintak maap ye kot2 ade terbuat salah ngan korang. eh..eh...dah macam ari raye la plak. xpe² pose pun dah dekat pastu raye la kan. tahun ni aku dapat beraye bertiga.yahooooooooo....bestnye!

cant wait to hold u in my arms!

1 comment:

hajarus said...

semoga akak dipermudahkan & selamat melahirkan baby k... ;d