Thanks A Lot Guys ;D

Thursday, January 14, 2010

Nichii & Kitschen Warehouse Sale


kawan² yang berade di area berdekatan sila la terjah ye. aku ni jauh. kalau dekat aku pun nak join juge..nape la warehouse sale ni tanak wat kat perak? huwwaaaaaaaaaaaaaaa.....! maklumat lanjut klik sini......

Friday, January 8, 2010

kejap je...

arini dah 8 januari 2010. dah ari jumaat. esok lusa dah weekend. seronok sungguh. bleh bermalas-malasan di rumah. bleh bangun tido lambat.huhu...heaven! cepat tul mase berlalu. aura untuk update blog tetibe hilang tah ke mane. patutnye awal² tahun ni kene rajin. ni malas la plak... so korang enjoy ur weekend ya!


Monday, January 4, 2010

perut oh perut


kenape engkau sakit?

macam mane aku tak sakit

makan tak ingat dunia...

haha...! ni la padahnye kalau cuti dok kat umah. keje makan je. pastu tengok tv trus tv tengok aku. zzzzzzzzzzzz... ketidoran. huhu. tak de mood langsung arini. nak wat keje pun malas. dah la sistem asyik problem je. letih tau dok bukak tutup bukak tutup sistem. ni sume angkara bangun pagi perut wat hal trus g melabor.haha. nasib baik tak cerry berry. kalau tak lagi naya aku. mau amik cuti arini..

wahai perut... lekas la baik. nak makan pape pun tak de selera. mulut ni lak rase payau je. ape kene tah. minum air masak pun rase pahit. rase cam orang ngah demam lak. padahal tak demam pun. ok la mau sambung main game. ni je yang mampu wat ku tercenyum. hehe...

*image from google. TQ