Thanks A Lot Guys ;D

Monday, December 27, 2010

boboy?

baba adelia sker cakap adelia ni kadang-kadang nampak cam boboy bile tengok dalam gambar. yeke...? aku tengok tak nampak cam boboy pun. comey je anak ibu ni cam princess. maaf sebab terpuji anak sendiri. hei....tapi tu memang salah satu tugas seorang ibu kan? HAHA...!

Sunday, December 12, 2010

Dah Lame Tak Buat...

petang tadi mak request suh wat puding caramel. actually bukan la request sangat pun. ayah tersilap bukak susu. nak bukak bukak susu pekat tapi terbuka susu cair. haha...!

so alang2 dah bukak kene la gune kan. kalau tak susu tu basi. tu yang terjadinye puding caramel. dah lame giler tak wat wei... last time wat mase preggy dulu. dah tak bape nak ingat. padahal senang je.

so roger yong tanye camne nak wat. pastu tung tang tung tang kat dapur then siap. ala....kacang je (belagak....!) ade sape2 nak resepi? (eh...belagak lagi.hehe..)

Tuesday, December 7, 2010

Pandang-pandang ye......

LIVE : 'blh pandang-pandang, jgn pegang-pegang, duduk renggang-renggang, brtmbh syg...'. adelia ngh usha pakwe kt A&W.haha...!