Thanks A Lot Guys ;D

Thursday, May 5, 2011

Hello hai..........!


assalamualaikum...........(tak jawab dosa.hehe..) wahai mood berbelog sila datang. ku seruuuuuuuuuuuuuu.............

last post bulan mac aritu. lama dah. bulan april tak de update langsung. ni sume gara² penyakit malas. ish...dah cam preggy lak. ops....aku tak preggy ye. cuma malas berbelog tu cam mase waktu preggy dulu.

memula nak story skit pasal anak dara kami. dah masuk 8bulan++. dah macam² perangai sekarang ni. gigi dah tumbuh 2 batang kat bawah. belah atas pun dah nampak nak kuar 2 batang gigi.

hujung bulan lepas kene demam yang agak lama. dekat 5 ari gak la baru ok. dah la masa tu aku plan nak g kl sebab nak terjah pureen warehouse. nak tak nak ku pergi gak. nasib doc kasi MC 2 ari kat aku (camne tu anak demam mak dapat MC nih?i luv u doc.hehe..) so dapat g kl awal 2 ari. seperti biasa menghabiskan duit kat pureen memang mabeles. nak² dapat kupon masuk awal lagi best. TERBAIKKKK!

ni muka budak dah nak baik demam. panas dia suam² kuku masa ni. (mak aku
kate
gambar ni muka adelia sebijik fotostat muka baba dia)

ok now citer pasal aku lak. misi utama sekarang 'SAYA MAHU KURUS'. tolong laaaaa. memang nak kurus sangat². tak dapat macam zaman anak dara dulu dapat macam b4 kawen tu pun dah cukup baik.

tapi misi menguruskan badan selalu gagal. payah rupanye diet ni (padahal tak penah diet pun.kui³.. cakap je lebih) mental kene kental babes. ok...now nak cuba TAK NAK makan nasi. mampukah aku?

oppps...lupa. 1 mei 2011 aritu besday lelaki kesayangan aku dan adelia yang ke 30++. hehe... dah tua rupanye u ni. nway happy birthday sayang. may ALLAH bless u. we LOVE u so much.

2 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

wlpn muka adelia katanya fotostat muka ayah dia..tp adelia kiut mcm mama dia..kehkeh..

Hana Kamaruddin said...

kiut katenye.hehe...malu ai ;p