Thanks A Lot Guys ;D

Wednesday, February 9, 2011

suka ye ;p

adelia sekarang ni suka betul tengok orang makan. mulut dia pun same naik dok mengunyah. macam ade makanan dalam mulut. kesian lak aku tengok. tunggu awak besar skit nanti ibu kasi awak join ibu makan ye sayang :D

muka eksaited bile aku letak straw kat mulut dia. padahal bukan pandai hisap pun. hehe...


Tuesday, February 8, 2011

PERLU ke......?

aku memang rase annoying giler kalau terbaca kat status FB, twitter or blog pasal mummy² yang kononnye berjaya jage baby diaorang sampai montel bambam. pastu dok kondem or perli² baby orang lain yang tak bape nak montel bambam.

hello..........................kalau baby ko montel bambam tapi tak sihat nak wat pe. ingat baby yang tak montel bambam tak sihat ke?. ko tak yah nak wat statement 'eh...baby i baru bape² bulan berat dah bape² kg. nape baby u kecik....?'

setiap baby tu unik okey. tak yah nak ajar mak pak baby yang tak montel bambam tu camne cara nak jage anak bagi bambam. tolong la jage hati dan perasaan orang lain. tambah² yang 1st time jadi parents. tak ke kecik hati diaorang. mulut tak de insurans langsung. ish...... tak paham aku.

p/s : 1st entry for 2011 aku dah membebel .huhu.....